Lavete bumbac ieftine 3 dimensiuni ideale pentru carpe din bumbac care te ajuta in domeniul curateniei. Lavetele provin din bumbac cu o putere de absortie de 250 la suta dovedita in certificatele de calitate. Dimensiunile ideale sunt 40×40 cm, 50×50 cm sau 30x40cm. La cerere se pot debita si alte dimensiuni. Suntem importator direct de bumbac ca atare, si pretul lavetelor si carpelor de curenie sunt la pret de importator.

Lavete bumbac ieftine
Lavete bumbac ieftine

Carpe ieftine pentru curatenie din bumbac

Ai toate motivele sa cumperi lavete bumbac ieftine de la noi. Si aici va prezentam doar cateva dintre acestea:

 • Suntem importator direct de bumbac 100%
 • Oferim cele mai bune preturi
 • Calitate absoluta
 • Dimensiuni la cere
 • Livrare in toata tara
 • Suntem distribuitori pentru branduri puternice
 • fara taxe sau costuri ascunse

Lavete bumbac ieftine produse recomandate

Producem carpe ieftine pentru curatenie din bumbac colorat sau alb. Material cu putere mare de absortie, lavete ce pot proveni atat din bumbac curat cat si din tricouri SH corora li se indeparteza nasturii si imprimeurile. Iata ce va recomandam:

Lavete bumbac carpe material nou

Lavete bumbac carpe material nou

Vezi pretul

Carpe lavete bumbac din tricouri second hand

Carpe lavete bumbac din tricouri second hand

Vezi pretul

Lavete bumbac nou alb

Lavete bumbac nou alb

Vezi pretul

Lavete industriale din bumbac

Lavete bumbac ieftine se pot utiliza in orice sector de productie care necesita curatenie la locul de munca. Bumbacul este un material puternic absorbant, mult peste traditionalele lavete din material textil sau hartie.

Lavete bumbac ieftine curata suprafetele fara a lasa urme de zgarieturi. Curata: Uleiuri, vopseluri de orice tip, cerneluri, vaselina, grasimi moi, utilaje industriale si agricole, mobila, solventi, produse chimice sau petroliere.

Pot fi folosite in orice tip de industrie, in service-uri auto si in serviciile de curatenie, in tipografii, vopsitorii, in industria maritima, in constructii, industria miniera, ferme de animale, pictura, restaurente, etc…

Lavete Bumbac 10KG

Pentru o manevrabilitate usoara, ambalam lavetele din bumbac in saci de 10kg. In fiecare sac ce cantareste 10kg, veti gasi lavete bumbac ieftine cu dimensiuni de 50×50 cm, 40x40cm sau 40x30cm. Bucatile sunt atent selectionate, nu contin solventi, rasini sau alte substante/produse toxice.

Intrucat sunt rezistente la rupere si abraziune, au o durabilitate mare in timp si pot fi spalate si refolosite, acolo unde este posibil.

Lavetele din bumbac la kg reprezinta ce-a mai eficienta si mai ieftina modalitate de curatare si curatenie la locul de munca sau acasa.

Un sac de 10kg contine un numar suficient de lavete din bumbac pentru a indelini sarcinile de curatare si curatenie pentru care au fost realizate. De asemenea, exista suficiente motive pentru care merita sa fie utilizate in detrimentul altor tipuri de textile pentru curatenie. Iata care sunt acestea:

 • Datorita spalarii frecvente materialele textile sunt puternic absorbante si astfel pot retine multe impuritati. Lavetele din bumbac inlocuiesc produsele din hartie cu consum energetic ridicat.
 • Apare un beneficiu ecologic important si astfel, contributia la protejarea mediului inconjurator.
 • Albe sau colorate, din tricouri sau bumbac alb curat asigura o curatare sporita a tuturor tipurilor de suprafete.
 • Datorita procesului de reciclare complex, lavetele din bumbac detin un grad sporit de absorbtie si sunt foarte rezistente la rupere si abraziune.
 • Principalul avantaj este reprezentat de capacitatea foarte mare de absorbtie a uleiurilor si grasimilor de pe orice tip de suprafata.
 • Contribuim la un mediu mai curat prin reciclarea materiei.

Cum comand lavete din bumbac ieftine la kg

Venim in ajutorul dvs. cu doua modalitati de comanda ambele fiind foarte simplu de realizat.

Pentru o comanda mai mica, se poate recurge simplu la butonul adauga in cos din pagina produsului si apoi trecem la finalizarea comenzii.

Pentru comenzi mari sau personalizate va sugeram sa folositi adresa de e-mail sau numarul de telefon afisate in pagina fiecarui produs.

Ce inseamna comenzi personalizate? Putem alege debitarea lavetelor din bumbac la alte dimensiuni decat cele standard prezentate mai sus. Mai mult, pentru a creste rezistenta acestor lavete bumbac ieftine, putem solicita surfilarea pe margini astfel crestem rezistenta si durabilitatea lor in timp.